.

neděle 16. října 2011

Let's new start begin.

Mít blog. Zní to snadně, ale JE to snadné? Udržovat jej tak, aby se stále líbil. Pro mě to snadné není, ale tentokrát mi to bude stát za to, aspoň to zkusit.

Miluju blogy, ale v této době je vcelku těžké najít ten, který by mě bavil a obsahoval nové články častěji než jednou za týden. Jak se říká Nedělej to, co by se Tobě samému nelíbilo, budu se snažit mít blog, který bych já sama chtěla navštěvovat. Ráda se představím.

Na tomto světě jsem sedmnáct let. Jsem z velké rodiny, takže se snažím udržovat rodinné vztahy jak nejvíce to jde. Zbožňuju rodinné oslavy, kterých, díky počtu rodinných příslušníků, je za rok spousty. )) Studuji gymnázium a i přesto, že jsem již od mala měla jasnou představu o budoucnosti, čím víc se to blíží, tím víc jsem nejistá. Věřím na osud. Jsem nerozhodná. Nepořádná. Přátelská, ale lehce se urazím. Ano, nestydím se za svoje negativní vlastnosti. Miluju život a tak, čím jsem starší, se snažím chytat příležitosti za pačesy kde jen to jde. Nebo je snad lepší věřit, že úspěch příjde sám od sebe?

                                                                                                                                    s láskou, CCB )

5 komentářů:

  1. Je dobré věřit ale nikdy ne čekat, až Ti úspěch spadne sám do klína.
    A vítám Tě srdečně ve světě blogování, nejspíš Tě chytne a už nepustí :D.

    OdpovědětVymazat
  2. přeju hodně štěstí s blogováním ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně štěstí! :)
    těším se na první článek:))

    OdpovědětVymazat
  4. dúfam že sa ti bude dariť.:-) keď chceš, pozir môj blog

    http://pepe-stories.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat